Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

U Gastroenterološkoj ordinaciji radi dugi niz godina od 1996 g. iskusni liječnik specijalist Interne medicine i gastroenterologije s hepatologijom, dr. Vladimir Šalamon, koji je osnivač i vlasnik ordinacije, a odnedavno mu se pridružila i Dr. Iva Bajić, specijalizant na zadnjoj 5. godini specijalizacije iz Interne medicine, gastroenterologije s hepatologijom.

Dr. Vladimir Šalamon, gastroenterolog koji obavlja internističke preglede i konzultacije uz gastroskopiju i kolonoskopiju i propisivanje terapije.

Dr. Iva Bajić, specijalizant zadnje 5. godine specijalizacije iz područja Interne medicine-gastroenterologije i hepatologije, obavlja preglede ultrazvučne dijagnostike abdomena, konzultacije, propisivanje terapije i zatim usmjeravanje i vođenje pacijenta tijekom daljnjih dijagnostičkih postupaka i liječenja.

Zašto odabrati našu ordinaciju s gastroenterološkom endoskopskom dijagnostikom, ultrazvučnom i laboratorijskom dijagnostikom?

Zato jer u našoj ordinaciji njegujemo individualni i personalizirani pristup pacijentu, gdje se određene tegobe pacijenta ne promatraju kao zaseban problem nego se dijagnosticiraju, obrađuju i liječe u kontekstu cjelokupnog kako tjelesnog tako i psihičkog stanja pacijenta, koje ponekad može u današnjem užurbanom i stresnom stilu života biti uzrok određene simptomatologije. Dr. Šalamon i dr. Bajić izvrstan su tim koji usko surađuje, a povezuje ih znanje, iskustvo, posvećenost poslu i mladenačka energija i entuzijazam koju svakodnevno primjenjuju u poslu. U ordinaciju se javljaju pacijenti koji trebaju obaviti endoskopske preglede - gastroskopiju i/ili kolonoskopiju, ali i pacijenti koji imaju određene tegobe u abdomenu, kojima se najprije učiniti kolor dopler ultrazvuk abdomena, kojim se razlučuje što je uzrok tegoba, a zatim se donosi odluka je li potrebna daljnja gastroenterološka dijagnostička obrada gastroskopija kolonoskopija. Prednost naše zajedničke ordinacije je da možete na jednom mjestu obaviti kolor dopler ultrazvučni pregled trbušne šupljine na najsuvremenijem kolor dopler ultrazvučnom uređaju, koji obavlja dr. Iva Bajić, a zatim ukoliko je to potrebno gastroskopiju i kolonoskopiju, koje obavlja dr. Šalamon.

U ordinaciji se osim razgovora i općeg pregleda u skladu s potrebama dijagnostike mogu obaviti ultrazvučni pregledi na ultrazvučnom aparatu najviše kvalitete uz laboratorijsku dijagnostiku, EKG, te konzultacije.

Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena
Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena
Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena
Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena
Dr. Vladimir Šalamon i Dr. Iva Bajić