Osoblje

U ordinaciji rade dva liječnika dr. Vladimir Šalamon, koji obavlja primarno gastroskopiju i kolonoskopiju, a dr. Iva Bajić, obavlja ultrazvučne preglede abdomena, koja je na zadnjoj godini specijalizacije iz Gastroenterologije i hepatologije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb te se ultrazvučnom dijagnostikom bavi zadnjih 7. godina. Završila je nekoliko tečajeva iz ultrazvučne dijagnostike uključujući ultrazvuk trbušne šupljine (abdomena) i ultrazvuka štitnjače i vrata te je magistrirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u sklopu poslijediplomskog studija, nakon kojeg joj je dodijeljena titula „Univerzitetske magistre ultrazvuka u gastroenterologiji i hepatologiji“. Uz navedeno tijekom edukacija nakon završenog Medicinskog fakulteta, prisustvovala je u Hrvatskoj i inozemstvu brojnim simpozijima i kongresima uz neprestano praćenje i usvajanje novih spoznaja u iz područja Interne medicine, osobito ultrazvučne dijagnostike kojom se intenzivno bavi, prati i primjenjuje sve najnovije spoznaje iz tog područja. Tijekom dosadašnjeg rada autor je i koautor nekolicine stručnih publikacija i radova.

Osim liječnika ordinaciji je prisutna i ljubazna medicinska sestra koja se javlja pacijentima na telefonske pozive, daje informativne upute te odgovara na određena pitanja, a tijekom boravka pacijenta u ordinaciji pokušava učiniti boravak što opuštenijim i ugodnijim.

Dr. Vladimir Šalamon i dr. Iva Bajić
Dr. Vladimir Šalamon
Dr. Iva Bajić
gastroskopijainterna medicinakolonoskopijasistematski pregledultrazvuk abdomenaultrazvuk štitnjačeultrazvuk trbuhaultrazvuk trbušne šupljineultrazvuka vrata
  Liječnici u gastroenterološkoj ordinaciji - Sve